Even voorstellen

Foto van Linda Vis - Carboni
Linda Vis – Carboni
Gediplomeerd Energetisch Therapeut
Reïncarnatie- en regressietherapeut

Een luisterend oor zijn, mensen een spiegel voorhouden, nieuwe inzichten geven en bijstaan in moeilijke tijden is voor mij iets vanzelfsprekend. De logische vervolgstap is dan ook om dit op professionele basis uit te dragen. Hiervoor heb ik een 4,5-jarige HBO studie gevolgd. Vervolgens heb ik nog 1,5 jaar als assistent leraar meegedraaid. Ik heb de studie succesvol afgerond en ik ben een Gediplomeerd Energetisch Therapeut.

Tevens mag ik mijn kwaliteiten gebruiken om snel tot de kern te komen waar iemand mee zit, tegenaan loopt, bewust of onbewust last van heeft of in wordt belemmerd.

Vol trots kan ik melden dat ik in december 2023 geslaagd ben voor de Hbo-beroepsopleiding die ik heb gevolgd bij SRN School voor Reïncarnatie- en regressietherapie Nederland. Ik ben nu officieel Reïncarnatie- en regressietherapeut. In januari 2024 ben ik gestart met het 3e jaar. Ik ga nu voor mijn Master, verdiepingslessen, scriptie en specialisatie. Mijn scriptie is gericht op fibromyalgie. Ik ga onderzoeken of je met regressietherapie de klachten van fibromyalgie kan verminderen.

Ik ben absoluut géén zweverig type, maar sta stevig met mijn beide voeten op de grond. Het geeft ontzettend veel voldoening dat ik met mijn gave mensen mag helpen, behandelen, ondersteunen en inzichten mag geven. Ik zeg ook altijd het is lastig uit te leggen wat ik doe, dat moet je zelf ervaren en voelen. Het resultaat en/of de uitkomst van het consult geeft vaak de doorslag. Daardoor weten veel nieuwe cliënten mij via via te vinden omdat ze zijn doorverwezen door familie, vrienden of bekenden. De mensen die ik mag helpen, komen niet voor niks op mijn pad en dat is een prachtig gegeven! 

De naam van mijn Praktijk geVoel is ontstaan uit de essentie waar mijn kracht uit bestaat. Ik laat je vanuit je hoofd naar je lijf zakken zodat je gaat voelen en weer bij je gevoel kan komen.